Punkt PR:s utvecklingsteam

Vi kavlar upp ärmarna och tänker nytt

Under våren omorganiserar vi vår byrå och påbörjar ett intensivt utvecklingsarbete. Kostymen förändras, men vi fortsätter att vara en strategisk partner för företag och organisationer med högt ställda ambitioner.

Tillsammans med våra ägare i Oddo utvecklar vi verksamheten med långsiktiga relationer i fokus.

Beslutet om att omorganisera grundar sig i att vår tidigare vd och byråledare meddelat att de går vidare till nya tjänster. Som en effekt av detta gör vi om i organisationen och tar bort en projektledartjänst. Vi planerar i nuläget inte att tillsätta nya ledarfunktioner. Förstärkta av utvecklingsteamet på Oddo utforskar vi i stället nya vägar framåt, samtidigt som vi fortsätter att ta väl hand om våra pågående kundrelationer.

Vi inleder också ett samarbete med kommunikationsstrategen Yannick Delmart på Holistrat Consulting, som stöttar upp oss i några av våra löpande uppdrag.

I ett pressmeddelande som vi nyligen skickade ut, påpekar Mattias Önell på Oddo att Punkt PR är den mest prisbelönta byrån i Norrland och att vi nu ska bli ännu vassare på värdedriven och strategisk kommunikation:

– Som ägare vill vi tillsammans med medarbetarna säkra upp driften i företaget och fortsätta att utmana den traditionella byråbranschen. Målet är att ytterligare stärka Punkt PR som en strategisk PR-partner – ”ett utvecklande samvete” – som hjälper företag och organisationer att bygga förtroende. Det är ett erbjudande som är mer relevant än någonsin.

På bilden från vänster till höger:
Mattias Önell från Oddo, Yannick Delmart från Holistrat Consulting, Hanna Kangassalo, Åse Thelander och Jakob Mjöbring från Punkt PR, Sara Hardell Flagge och Karin Enoksson från Oddo.
Foto: Andreas Nilsson