Digitala paket

Tre digitala paket

Den digitala transformationen av vårt samhälle är ett faktum. Dagligen förändrar den digitala utvecklingen situationen för företag, deras arbetsmodeller, sättet de säljer och inte minst hur de kommunicerar. Dagens Industris färska granskning visar att fyra av tio svenska företag saknar en digital strategi. Och många företag och styrelser tror inte att digital transformation påverkar just dem. Men vi vet allihop att dessa förändringar skär genom hela samhället och allra tydligast är det när det kommer till marknadsföring och kommunikation. På ett knappt decennium har medie- och informationskartan ritats om totalt och då har vi knappt ens börjat denna resa in i en digital värld.

Vi på Punkt PR presenterar nu tre digitala paket som hjälper dig att förstå digitaliseringen och kommunicera mer digitalt.

WORKSHOP: DEN DIGITALA UTVECKLINGEN
Om: En matnyttig och tankeväckande workshop för din företagsledning/styrelse om dagens digitala utveckling. Vi går igenom de senaste digitala trenderna, rätar ut era frågetecken och hjälper er att förstå hur digitaliseringen kommer att påverka ert företag och er kommunikation. Vi utlovar både ögonöppnare och praktiska övningar.
Ledare: Jakob Mjöbring, digtal strateg och mångårig bloggare inom området
Kostnad: från 10 000 kr exkl moms
Anmälan: info@punktpr.se

DIGITAL STRATEGI
Om: Har ditt företag en digital strategi och en plan för hur du ska arbeta digitalt med din kommunikation? Vilka kanaler bör du använda, hur ska du använda dem, hur ska du arbeta digitalt för att nå verksamhetens övriga mål och hur hittar ni informationen i företaget? Vi genomlyser er nuvarande kommunikation och skapar en tydlig strategi och hakar på en smart taktik för att lyckas.
Leder arbetet gör: Jakob Mjöbring, digtal strateg
Kostnad: från 25 000 kr exkl moms
Anmälan: info@punktpr.se

WORKSHOP: KOM IGÅNG DIGITALT
Om: Det här är för dig som har din digitala strategi på plats och behöver komma igång. Eller för er som har en strategi men kört fast och inte tycker att kommunikationen utvecklas på önskvärt sätt? Punkt PRs digitala strateg hjälper dig skapa rätt förutsättningar för din digitala kommunikation. Vi hjälper dig sätta igång eller starta om dina digitala kanaler och ger dig tips och råd kring hur du ska hantera dessa på bästa sätt.
Leder workshopen gör: Jakob Mjöbring, digital strateg
Kostnad: från 10 000 kr exkl moms
Anmälan: info@punktpr.se