Punkt PR

Stå inte utanför – bli en av oss!

Är du van att skapa engagerande innehåll i digitala och sociala kanaler?
Kan du skriva målgruppsanpassade texter?
Är du bra på research, är strukturerad och kan hantera enkel formgivning?
Oavsett vad av ovanstående (eller allt!) – hör av dig till oss!

Vi vill komma i kontakt med talanger som förstår PR och vill utvecklas tillsammans med oss. I takt med att vi får allt fler och större uppdrag ökar också behovet av medarbetare. Vi kan i dagsläget inte säga om det blir frågan om en deltids- eller heltidsanställning eller om du kan komma att ingå i den grupp av frilansare som vi vill omge oss med. 

Din profil, dina kvalifikationer och dina ambitioner – och våra behov i höst – blir avgörande för hur vi slutligen möts. Huvudsaken för oss just nu är att komma i kontakt med dig som har den rätta energin och viljan. Alla på Punkt PR andas och lever PR dygnet runt, men riktigt så dedikerad kräver vi inte att du är, men vi tror att du har ambitioner och också vill bidra till en fortsatt härlig stämning på Punkt PR och i koncernen Norrland 2.0.

Digitala och sociala kanaler: Du är kreativ och vet hur man bäst engagerar och skapar dialog med följare på exempelvis Facebook, Instagram och Snapchat. Du kan också hantera statistikverktygen på respektive plattform och vet hur man följer upp sociala/digitala insatser.

Målgruppsanpassade texter: Du har en god språklig/skriftlig förmåga och uttrycker dig obehindrat och väl på svenska (och gärna engelska). Du kan skruva om språket så att det passar olika målgrupper och du är bra på att sammanfatta ett stort underlag och hitta kärnan – det som är viktigast att lyfta fram – i aktuellt underlag.

Research, struktur och enkel formgivning: Du tar snabbt fram relevant underlag för exempelvis strategiarbeten, du är duktig på Excel och tycker om att strukturera och hålla ordning på dokument i både fysiska och digitala miljöer.

Skicka CV och personligt brev till vår byråledare Olov Hjärtström Baudin senast 1 augusti: olov@punktpr.se
Har du frågor längs vägen går det bra att ta dem med honom också.

Vi hörs!