Globalt nätverk

Punkt PR invalda i GlobalCom PR Network

Nu är det officiellt att PR-byrån Punkt PR från Umeå väljs in i det globala PR-nätverket The GlobalCom PR Network, detta som andra byrå i Sverige.
– Att bli invalda i GlobalCom PRNetwork är ett viktigt erkännande och ett konkret bevis på att vi kan mäta oss med de bästa PR-byråerna i Europa och världen. Att se Umeå markerat på nätverkets globala PR-karta gör mig extra stolt , säger Sofia Westerlund, vd och grundare för Punkt PR.

Punkt PR är den andra Svenska PR-byrån som väljs in i internationella GlobalCom PR Network. Nätverket består av ca 70 PR-byråer runt om i världen som samarbetar för att kunna erbjuda sina uppdragsgivare lokal expertis och internationell närvaro. Anledningen till att Punkt PR väljs in är framförallt på grund av stor kompetens inom traditionellt PR-hantverk tillsammans med digital spetskompetens. Punkt PR har nu möjlighet att dels få nya uppdrag från andra byråer och uppdragsgivare ute i världen och dels kunna bistå sina befintliga uppdragsgivare med lokal PR-expertis på andra platser i världen.

Mer information om GlobalCom PR Network: http://www.gcpr.net/europe/

Nya kunduppdrag
Punkt PR grundades 2009. 2012 vann byrån Stora PR-priset och 2015 var byrån nominerade i den internationella PR-tävlingen European Excellence Awards. Kundbasen har vuxit på sistone och bland de senaste uppdragen finns bland annat långsiktiga samarbeten med Delete Sweden och Uminova Innovation.

För mer information och högupplösta foton fria att publicera, kontakta:
Sofia Westerlund, vd, grundare: 073-500 46 52, sofia@punktpr.se