Fredrik Pallin, PR-expert som föreläste om sociala medier på Punkt PR Akademi.

Punkt PR Akademi växlar upp med fler föreläsningar

Punkt PR Akademi växlar upp. Nu har vi kickat i gång vårens föreläsningar! 

Förra veckan var det fullsatt vårpremiär med PR-experten Fredrik Pallin. Den 26 februari är det dags igen, när radioproducenten Erica Dahlgren ska prata podd hos oss. 

 

Under de tio år som Punkt PR har funnits har vi alltid haft som ambition att dela med oss av vår kunskap. Hösten 2018 startade vi Punkt PR Akademi med fokus på att lära fler om allt det som ryms inom PR-erbjudandet. Nu när 2020 har rullat i gång har också startskottet för årets föreläsningar gått. Äntligen!

Förra veckan stod vårpremiären för dörren när vår kollega tillika PR-expert Fredrik Pallin berättade med utgångspunkt i sin rykande färska bok #gördetnu – Så lyckas ditt företag med sociala medier. Inför fulltalig publik delade han och vår strateg Jakob Mjöbring med sig av do’s and don’ts om Facebook, LinkedIn, Facebook och Instagram, och visade upp lyckade exempel.

 

Nästa Punkt PR Akademi: podd!

Erica Dahlgren, radioproducent

Den 26 februari (nytt datum!) är det dags igen. Då kommer den erfarne radioproducenten, liksom vår samarbetspartner, Erica Dahlgren att föreläsa om hur du kan skapa med ljud för att utveckla en framgångsrik podcast.

Föreläsningen har rubriken Poddar som hörs. Podcaster har ju som bekant slagit igenom på bred front och allt fler lyssnar allt mer. Därmed ökar också kraven på kvalitet och originalitet. Även denna gång är Jakob Mjöbring med och berättar utifrån sina erfarenheter från att driva en branschpodcast, liksom hur statistiken bakom poddlyssnandet ser ut i dag.

Så här säger vår kreatör Hanna Kangassalo om föreläsningen:

“Erica kommer att förklara varför podden är ett bildmedium – ja, faktiskt! – med oanade möjligheter, inte minst för verksamheter som har behov av att skapa närmare relationer med sina målgrupper genom engagerande kommunikation.”

 

Håll utkik framöver

Så vad krävs för att göra en podd och hur ska man göra för att höras genom bruset? Svaret får du under föreläsningen, som hålls den 26 februari på Great Hub City. Mer information hittar du på i vårt event här.

Håll också utkik efter fler framtida föreläsningar – till exempel genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev!