2019 summeras och avtackas – Punkt PR hälsar god jul och gott nytt år!

Juryuppdrag, 10-årsfirande, roliga kunder, nya medarbetare och prisnomineringar. Vilket toppenår Punkt PR har haft.
Vi tar tillfället i akt till lite självskryt innan vi lägger 2019 till handlingarna. 

 

Vilket 2019 det blev. Vi har suttit i juryn för stora tävlingar – Hanna för Stora PR-priset och Olov för Sabre Awards. Vi har fått några nya kunder. Däribland Airbus, ni vet de med flygplanen, som vi nu hjälper med PR-arbetet i norra Europa. När vi ser tillbaka på året tänker vi givetvis också på våra återkommande kunder, för vi fullkomligt älskar långsiktiga relationer. Det är en ynnest att få arbeta med en så modig, kreativ och förändringsvillig grupp av företag och organisationer – mot framtiden och vidare!

Gammal i gamet

2019 var det dags att fira 10 år. Vår officiella födelsedag är den 1 juni, om du undrade, men vi kunde inte hålla oss tills dess – i maj ställde vi till med en stor fest. Med på partyt fanns några nya ansikten: Fredrik Pallin, Birgitta Lerström och Robert Nyström, tre skickliga och erfarna PR-experter som etablerat sig som Punkt PR:s bas i Stockholm. Därmed förstärker vi vår position på den nationella och internationella marknaden, något vår delaktighet i PR-sammanslutningen GlobalCom är ett annat fint exempel på.

Ny byråledare och innehållsproducent

Vi har fått en ny byråledare i Johanna Stenmark. Hon är ett välbekant namn på byrån med bakgrund som projektledare och innehållsstrateg. Vi har också anställt en innehållsproducent, Evelina Åberg, som närmast kommer från VK där hon jobbat som redaktör och reporter.

Dessutom har vi hunnit med att föreläsa om influencers och inleda ett samarbete med Charlotta Wågerts influencerbyrå Bang for the bucks. Ett annat kärt samarbete är det med journalisten och podcastproducenten Erica Dahlgren, som stöttar upp vårt arbete med ljudinnehåll.

Ett starkt 2019

I november blev det klart att vi, för andra gången, nominerats till prestigefyllda European Excellence Awards (EM i PR och kommunikation, ungefär). Denna gång tillsammans med Björklöven och projektet Gröngul kompis – en kund och ett projekt våra hjärtan klappar oerhört starkt för. Det blev ingen vinst, men ändå en berikande resa till Lissabon.

Vi kan kort och gott lägga ett, ursäkta svenskan, grymt bra 2019 bakom oss. Nu blickar vi framåt mot 2020, från de första tio åren mot nästa tio.

 

Med det önskar vi dig en riktigt god jul och ett gott nytt år!