Åse Thelander och Charlotta Wågert Influencer Marketing

Nytt samarbete med influencerbyrå

Vi på Punkt PR har arbetat en hel del med influencer marketing på ett övergripande och strategiskt plan, men har saknat en självklar partner som kan hjälpa oss att ta det från idé till handling. Vi har därför inlett ett samarbete med Charlotta Wågert som driver influencerbyrån Bang for the bucks.

Charlotta Wågert har grundat bolag som Loppi.se och Influact.com men driver i dag den oberoende influencerbyrån Bang for the bucks.  Charlotta kommer att komplettera Punkt PR:s erbjudande med såväl lång erfarenhet som ett stort kontaktnät.

– Jag har haft ögonen på Punkt PR sedan en lång tid tillbaka och vet att jag får en långsiktig och stabil partner men även att Punkt PR blir en hub i norr för mig. Sverige är betydligt större än bara Stockholm, säger Charlotta Wågert.

Loppi, Mahir PR och Warner Music

Bland mycket annat har Charlotta Wågert arbetat som marknadsföringschef för Sony Musics Londonkontor, varit nordisk marknadschef för Warner Music, startat och delägt Mahir PR, grundat Loppi.se samt Influact.com. Sedan 2018 driver hon influencer marketing-byrån Bang for the bucks.

– Charlotta har lång branscherfarenhet och har genom åren byggt upp ett stort kontaktnät, som inkluderar både välbekanta namn för den stora massan och personer som kan påverka i mer nischade sammanhang, förklarar Åse Thelander, Punkt PR:s influencer expert.

Influencer marketing kan ge nytt lyft till kommunikationen

– Traditionell annonsering tappar mark i takt med sociala mediers framväxt. Vi blir också allt mer reklamtrötta. Att hitta rätt samarbete med en influencer, som genuint tror på dig och din produkt eller tjänst, är därför i dag ett av de mest effektiva och smarta sätten att förmedla ditt varumärke på ett trovärdigt sätt. Fler organisationer borde tänka och jobba i de banorna.

Vill du veta mer om samarbetet ska du kontakta Jakob Mjöbring.

 

Mer om influencers på vår blogg

Influencers genererar 11 gånger större vinst