Johanna Stenmark Punkt PR

Johanna ny byråledare på Punkt PR

Johanna Stenmark blir ny byråledare här på Punkt PR. Den roll som Olov Hjärtström Baudin, tidigare haft innan han tillträdde som vd.

– Johanna är nyfiken, noggrann och ansvarsfull och kommer tillföra mycket till gruppen från den positionen, säger Olov.

Som byråledare har du ett extra öga på att byrån utvecklas åt rätt håll och stimulerar medarbetarnas fortlöpande kompetenshöjning. Byråledaren fungerar också som vice vd, med ansvar för en rad interna processer.

2018 var ett bra år för Punkt PR och 2019 har gått i samma anda med både nya och förlängda uppdrag. Under året har vi även kunnat berätta om vår satsning i Stockholm och nu i höst hägrar ytterligare en rekrytering.

– Det känns inspirerande att få bidra ännu mer till Punkt PR:s positiva utveckling. Vi är ett starkt gäng som dessutom snart får tillökning. Så vi har mycket att se fram emot och tillsammans ska vi fortsätta utmana oss själva, säger Johanna.

Johanna har jobbat på Punkt PR i tre år. Hon är innehållsstrateg med digital expertis och har en bakgrund på bland annat företagarorganisationen Företagarna. Hon har även varit gästlärare på kursen PR Management på Berghs School of Communications och bloggat på content marketing-bloggen Kntnt.

Tags: