Kontorsbild från Punkt PR.

Vi söker innehållsproducent!

9 ska bli 10 – är det du?

Vi söker dig som är en snabbfotad och utmanande doer för ett årslångt vikariat, med start i september.

Du har lätt att uttrycka dig, skriver mycket, kan det svenska språket och har känsla för engagerande och resultatfokuserat innehåll i digitala kanaler. Dessutom är du bekväm med att använda engelska i tal och skrift. Du drar dig inte för att säga vad du tycker och du har inget emot att gå mot strömmen och tänka tvärtom. Stort plus om du kan fotografera och filma samt kan Adobes produktfamilj (eller motsvarande).

Din utveckling är viktig för oss

Vi ger dig utmaningar och möjligheten att växa, både i din yrkesroll och genom din expertis. Och vi ser gärna att du vill vara med och utveckla oss.

På Punkt PR drivs vi av att vara kundens utvecklande samvete och vi strävar hela tiden efter att pusha kunden till att bli en bättre version av sig själv. För oss är det viktigt att vi lever som vi lär, med verksamheten tydligt rotad i vår värdegrund: samvetsgranna, utvecklande och långsiktiga. Vi vill dels hjälpa våra kunder att driva sin affär framåt och nå resultat, dels bidra till att världen blir mer jämställd och hållbar. 

Så här fungerar vi

Vi är i dagsläget sex drivna PR-experter i Umeå och tre i Stockholm. Vi ingår kommunikationskoncernen Oddo, tillsammans med byråerna Heja! och Huxflux.

Punkt PR:s främsta tillgång är våra medarbetare; att de har goda villkor, utvecklas, utmanas och har roligt. Det är viktiga frågor som prioriteras högt.

Som innehållsproducent får du arbeta med engagerade och erfarna kollegor och med spännande uppdrag på nationell och internationell nivå.

Vi är tävlingsinriktade och tycker om att mäta oss med de bästa i världen. Vi har vunnit guld i European Excellence Awards, silver i SABRE Awards och tidigare bland annat Stora PR-priset och Gyllene hjulet.

Innehållsproducent, något för dig?

Känns det som du? Bra, då räknar vi med att du hör av dig med personligt brev och CV!

Mejla oss på info@punktpr.se senast den 1 augusti.