Olov Hjärtström Baudin, vd, och Evelina Åberg, ny innehållsproducent på Punkt PR. Foto: Johanna Stenmark

Evelina Åberg ny innehållsproducent på Punkt PR

Nu står det klart vem som stärker upp Punkt PR och blir vår nya innehållsproducent. I hård konkurrens stack Evelina Åberg ut. 

– I Evelina får vi en skicklig skribent med blick även för foto och form. Hennes styrkor märks inte bara inom det som är givet för en journalist – medierelationer inte minst – utan också kring dialog och engagerande innehåll i digitala kanaler, säger vår vd Olov Hjärtström Baudin.  

Evelina Åberg är för många västerbottningar ett bekant ansikte. Hon kommer närmast från Västerbottens-Kuriren (VK), där hon har arbetat i ett flertal roller under sina nio år på mediehuset. Hon har haft titlar som reporter, nöjesredaktör, fotograf och projektledare.

“VK är en stimulerande arbetsplats och suverän arbetsgivare, men efter drygt ett decennium på bygget är jag mer än redo för förändring.”  Evelina Åberg

 

Stadig tillväxt senaste åren

Punkt PR har haft en stadig tillväxt de senaste tre åren, med en planerad kraftig omsättningsökning under 2019. Vårat samarbete med stora internationella och nationella kunder har bidragit till det, och i maj tidigare i år meddelade vi att vi etablerar oss i Stockholm. Dessutom har vi ett internationellt engagemang i PR-sammanslutningen GlobalCom, ett samarbete mellan närmare 100 PR-byråer världen över.

Vi ser hur efterfrågan på strategiskt grundad och syftesdriven PR fortsätter att öka. Vi är därför så glada att kunna möta förfrågningarna med ytterligare en erfaren medarbetare.

Rekryteras som innehållsproducent

Hos oss ska Evelina jobba som innehållsproducent, där hennes styrkor som skribent och fotograf kommer väl till pass. Hon ska även arbeta med sociala medier och digitalt innehåll.

Som en strategiskt stark byrå kompletterar Evelinas förmågor oss, som digital, noggrann och organiserad med en känsla för språk och form. Allt som allt värdefulla egenskaper för en modern PR-konsult.

“Jag har länge beundrat Punkt PR:s arbete och närt en liten dröm om att få ansluta till deras superkompetenta team. Nu ser jag fram emot att hugga tag i arbetet med mina tre favoritområden; ord, bild och sociala medier.” – Evelina Åberg

 

Hjälp Evelina att känna sig välkommen hos oss – kommentera med en hälsning på vårt välkomstinlägg på Instagram. Psst, visst vet ni att hon också är en hejare på musikquiz?