Punkt PR etablerar sig i Stockholm i samarbete med välkända PR-experter

Vi etablerar oss i Stockholm!

Den 29 maj firar vi 10 år med fest. På plats finns då nya ansikten som stärker upp oss ytterligare: Fredrik Pallin, Birgitta Lerström och Robert Nyström. Seniora och välkända PR-konsulter med Stockholm som bas.
– Vi har hela världen som spelfält och då är det logiskt att vi även har representation i huvudstaden, säger Olov Hjärtström Baudin, vår vd. 

– Vi har jobbat intensivt med etableringen sedan i höstas och jag är naturligtvis nöjd med att vi lyckats knyta tre så skickliga och erfarna PR-experter till oss, säger Olov och fortsätter:

– Vi lever i en spännande tid med en teknikutveckling som går rasande snabbt. Världen krymper och var du befinner dig geografiskt spelar allt mindre roll. De här samarbetena, och vår roll i den internationella PR-sammanslutningen GlobalCom, understryker det.

Fredrik Pallin har en lång meritlista och en bakgrund som bland annat vd och grundare av Mahir PR, seniorkonsult på Springtime och informationschef på Spray. Sedan en tid tillbaka driver han sitt eget bolag, Pallinovativ AB, och startade nyligen nätverket PR-kollektivet tillsammans med Karin Bäcklund. Både Fredrik och Karin blev 2018 nominerade till den prestigefyllda utmärkelsen som årets PR influencer i samband med branschgalan Spinn.

Robert Nyström och Birgitta Lerström har sedan 1996 framgångsrikt drivit WISE communications, men trappar nu ner verksamheten för att istället engagera sig i Punkt PR. Bland duons expertområden finns bland annat krishantering och strategisk kommunikation med särskild kompetens inom teknik och innovation.  

– Vi har känt medarbetarna på Punkt PR länge och vet att vi har samma seriösa och ambitiösa inställning till våra roller som kommunikationsexperter. Det känns därför självklart att fördjupa samarbetet, säger Birgitta Lerström och Fredrik Pallin fyller i:

– Den här typen av samarbeten och nätverk öppnar för nya affärsmöjligheter och föder med all säkerhet nya spännande PR-tankar, som blir till nytta för både branschen och kunderna. 

Nyfiken på detta? Kontakta vår vd Olov så berättar han gärna mer.

Ta del av pressmeddelandet här.