Erica Dahlgren, journalist och radioproducent som ska föreläsa hos Punkt PR.

Erica Dahlgren pratar podd hos oss – missa inte!

Efter vår fullsatta vårpremiär är det nu dags för nästa Punkt PR Akademi.
I vår kommande föreläsning ska radioproducenten Erica Dahlgren berätta allt du behöver veta för att börja podda! 

Den 30 januari hade vi en fullsatt säsongspremiär för våra Punkt PR Akademi-föreläsningar. Vår vän och PR-expert Fredrik Pallin berättade då hur du som företag lyckas med sociala medier.

Den 26 februari är det dags igen. Då kommer den erfarne radioproducenten tillika poddaren Erica Dahlgren för att snacka podcaster. Erica är journalist med lång erfarenhet från etern, och hörs dessutom i En underbar pod tillsammans med Clara “Underbara Clara” Lidström. Deras podd gick till och med ända till final i Svenska podcastpriset. Erica är också en av Punkt PR:s samarbetspartners.

Under föreläsningen får hon sällskap av vår strateg Jakob Mjöbring, som tillsammans med sin namne Jakob Rydberg står bakom podden Jakob & Jakob, om marknadsföring, PR och kommunikation.

Så varför podd? 

Enligt undersökningen Svenskarna och internet har poddlyssnandet nästan dubblerats sedan 2015. Poddar är också den snabbast växande ljudtjänsten. Över hälften av den svenska befolkningen lyssnar på poddar varav drygt 9 procent lyssnar dagligen. Inställningen till poddar är dessutom väldigt positiv – hälften av poddlyssnarna rankar det som meningsfull tid.

Det är ett ganska stort befolkningsunderlag du skulle kunna nå, visst? Vår kreatör Hanna Kangassalo:

“Erica kommer att förklara varför podden är ett bildmedium – ja, faktiskt! – med oanade möjligheter, inte minst för verksamheter som har behov av att skapa närmare relationer med sina målgrupper genom engagerande kommunikation.”

 

Sugen på att komma och lyssna? Läs mer och anmäl dig här!