Punkt PR förstärker med Johanna Stenmark

Punkt PR, med kontor i Umeå, växer på både uppdrags- och medarbetarsidan.
Ny i teamet är Johanna Stenmark, som närmast kommer från Företagarna i Västerbotten.
– Det känns roligt att bli en del av Punkt PR och få vara med och utveckla regionens företag och organisationer med hjälp av strategisk kommunikation, berättar Johanna.

Punkt PR har det senaste året fått en rad stora uppdrag och nya kunder, däribland Delete Sverige, BIC Factory och Umeågalan. Sedan tidigare samarbetar byrån också med bland andra Uminova Innovation, Björklöven och OK Västerbotten.
– Vi växlar upp och tar därför in Johanna Stenmark, som med sin känsla för kvalitet och digital kommunikation kommer att tillföra mycket, säger Punkt PR:s vd Sofia Westerlund.

Johanna är Umeåbo sedan barnsben men har bott och studerat i Göteborg, innan hon återvände hemåt för att arbeta som biträdande projektledare och kommunikatör på Företagarna Västerbotten.
– Jag har ett stort intresse för content marketing och digital kommunikation. Punkt PR är perfekt för mig, det här känns riktigt kul, säger Johanna.

– Vi är glada över att få med Johanna och kunna fortsätta satsa framåt. Vi märker att det finns ett stort behov av de tjänster vi erbjuder, där företag och organisationer allt mer fokuserar på strategisk, varumärkesstärkande och relationsbyggande kommunikation, berättar Sofia Westerlund.