Punkt PR Akademi – ny utbildningssatsning 22-23 oktober

Nu är det klart, till hösten startar vi upp Punkt PR Akademi. Under ledning av oss får du chansen att lära dig mer om allt från relationsbyggande kommunikation till att hantera kriser. Det blir två heltäckande dagar där bland annat digital kommunikation och normkreativ kommunikation står på schemat.

En utbildning för dig som vill utvecklas inom kommunikation

Utbildningen är anpassad för dig som arbetar med eller vill vidareutbilda dig inom det breda kommunikationsområdet – från norr till söder, från vd:ar till innehållsproducenter och från stora företag till startups. Koncentrerat och effektivt, men det blir också en ny möjlighet att skapa ett nätverk och forma en gemenskap där diskussionerna kommer att fortsätta över lunch och middag samt bortom kursdagarna.

Punkt PR:s Sofia Westerlund och Åse Thelander som båda talade på vårt 9-årskalas då vi även presenterade vår senaste satsning: Punkt PR Akademi.

 

Preliminärt kursprogram 22-23 oktober

Dag 1:

  • Fördelarna med PR
  • Så fångar du redaktionernas uppmärksamhet
  • De digitala kanalernas möjligheter
  • Skapa ett smart innehåll till dina kanaler

Dag 2:

  • Så hanterar du krisen
  • Workshop: Krisscenario
  • Så har du nytta av influencers
  • Normkreativ kommunikation

 

Lokalen blir P5 i Umeå, luncher och middag ingår och vi kommer även erbjuda rabatt på U&Me Hotel, som ligger i anslutning till kurslokalerna. Antalet deltagare på utbildningen är begränsat då vi är måna om att alla ska få ut mesta möjliga av såväl föreläsningar som workshop och nätverkande.

Vi öppnar anmälan efter sommaren. Men redan nu kan du anmäla ditt intresse och därigenom bli först med att få senaste nytt kring kursdagarna och en påminnelse om när anmälan öppnar. Mejla ditt intresse till Malin Vikström: malin@punktpr.se.

Vi ses i oktober!

PS. Ta gärna del av vårt nyhetsbrev för information om såväl utbildningar som nyttig kunskap, anmäl dig här. Och på tal om kunskap har vi mycket spännande läsning att erbjuda på vår blogg.