Är du vår strateg?

Hos oss får du rollen som kundansvarig strateg. Vi ger dig utmaningar och möjligheten att växa, både med byrån och i takt med dina egna ambitioner.

Kundens utvecklande samvete

Vi drivs av att vara kundens utvecklande samvete och vi strävar hela tiden efter att pusha kunden till att bli en bättre version av sig själv. För oss är det därmed viktigt att vi lever som vi lär, med verksamheten tydligt rotad i vår värdegrund: samvetsgranna, utvecklande och långsiktiga. Vi vill dels hjälpa våra kunder att driva sin affär framåt och nå resultat, dels bidra till att världen blir mer jämställd och hållbar.

Vi är i dagsläget åtta drivna PR-experter, med en vd som nyligen nominerades till utmärkelsen ”årets vd i Umeåregionen” av Västerbottens-Kuriren. Vi har en byråledare som leder ett ambitiöst HR-arbete, med medarbetarnas trivsel och arbetsglädje i fokus. Vi är tävlingsinriktade och tycker om att mäta oss med de bästa. För ett år sedan vann vi guld i European Excellence Awards och tidigare har vi vunnit bland annat Stora PR-priset och Gyllene hjulet.

Strateg? Tveka inte att söka

Har du gedigen arbetslivserfarenhet av PR-branschen, strategisk kommunikation och kundansvar?

Har du arbetat med varumärkesplattformar, kommunikationsstrategi, målgruppsinsikt och kreativ idéutveckling i tidigare kunduppdrag?

Bra, då räknar vi med att du hör av dig!

Skicka ett mejl till info@punktpr.se, märk mejlet med “Strateg”.

Tips! Du kan ansöka direkt via LinkedIn också, klicka här för att komma till tjänsten.